false

Сьогодні в Слов'янську, під час передвиборчого з'їзду «Слуги Народу» в Донецькій області, кандидат в депутати з Краматорська Володимир Алдохін зробив пропозицію руки і серця Катерині Проценко - кандидату в депутати із сусідньої Костянтинівської громади.

Молоді люди познайомилися влітку під час навчання в «Школі місцевого розвитку» - тренінгового проекту для майбутніх депутатів місцевих рад від «Слуги Народу».

Відносини розвивалися стрімко, і вже через два місяці після знайомства Володимир вирішив зробити пропозицію своїй обраниці.

Відео дня

«Так сталося, що під час навчання я став не тільки «Слугою Народу», а й слугою твого серця.  Катюша, кохана, сьогодні я пропоную тобі свої руку і серце.  Будь моєю дружиною!», - з такими словами на сцені Володимир зробив пропозицію.

Дівчина погодилась.  І вже після цієї хвилюючої події зізналася, що навіть не могла подумати, що їй зроблять пропозицію саме так.

«Я повинна була виступати, розповісти про школу депутата.  І тут така несподіванка, такий сюрприз.  Це шок!  Звичайно я сказала «Так».  Ми ж любимо один одного», - розповіла Катерина.

Молоді люди розповіли, що одружаться вже після виборів, щоб не відволікатися від виборчої кампанії на підготовку весілля.