В Україні завершилася акція «СтоЖарких днів», яку проводила ТМ «Стожар» і яка тривала з 15 грудня 2009 р. до 15 березня 2010 р. Як повідомила УНІАН прес-служба компанії-організатора, вже підбиті підсумки акції та визначені переможці.

Головний приз – 5 путівок до Єгипту – виграли Наталя Крайнова (м. Чернівці), Аліна Братченко (м.Торез, Донецька обл.), Світлана Прохоренко (м.Черкаси), Наталя Іловченко (м.Сімферополь), Дмитро Семенец (м. Харків).

Інші переможці отримали млинниці та фритюрниці.

Відео дня

Нагадаємо, що для участі в акції необхідно було протягом акційного періоду придбати пляшку соняшникової олії «Стожар» об’ємом один літр з позначкою «Акція», знайти під захисною мембраною зображення призу: пальму (під зображенням пальми мають на увазі путівку до Єгипту), фритюрницю або млинницю та звернутись за телефоном гарячої лінії 0 800 50 98 10. Гаряча лінія працювала цілодобово і всі дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні.

Довідка УНІАН. Рафіновану соняшникову олію ТМ «Стожар» випускають на виробничих потужностях Приколотнянського олійноекстракційного заводу, який розташований у Харківській області. У 2003 р. на заводі побудували новітній технологічний комплекс з рафінування рослинних олій на базі комплектної лінії устаткування шведської компанії Alfa Laval, світового лідера з розробки і впровадження у виробництво технології рафінування олій. Нині цей комплекс є одним з кращих в Європі та країнах СНД. Спеціальна технологія дозволяє досягнути високого ступеня очищення рослинних олій, відсутності канцерогенів, що в свою чергу гарантує безпеку їжі, що готується  за високих температур, знижує втрати в процесі смаження та дозволяє зберігати природний вміст вітаміну Е. Олія не пригорає і не піниться.

Приколотнянський ОЕЗ – єдине в Україні підприємство, де завдяки використанню технології глибокого м`якого очищення Soft Column виготовляється рафінована олія ТМ «Стожар».