Львів. 17 квітня. УНІАН. 16 квітня на митному посту «Краковець» Львівської митниці було затримано велику партію незадекларованих автозапчастин відомих європейських фірм.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської митниці, громадянин України, який прямував вантажним автомобілем з причепом, подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно із якими з Польщі на адресу одного з підприємств Києва перевозив вантаж «автозапчастини в асортименті» до легкових автомобілів китайського виробництва вартістю 44 тис. дол. США.На Львівській митниці затримано мільйонну контрабанду

Під час митного огляду вантажу було встановлено невідповідність асортименту переміщуваного товару зазначеним у документах. Зокрема, у вантажівці митники виявили запчастини до автомобілів  відомих європейських фірм. Крім того, встановлено, що вага товару перевищує заявлену у понад дві тонни.

Відео дня

Незадекларований товар, вартість якого, за попередніми даними, перевищує заявлену в кілька разів і може становити кілька мільйонів гривень, а також автомобіль затримано. Справжню вартість буде встановлено додатково.