Сімферополь. 28 липня. УНІАН. Начальник Одеського морського торгового порту Микола ПАВЛЮК, якого у середу було затримано в Одесі за підозрою у зловживанні службовим становищем, перебуває в ізолятор тимчасового утримання в Сімферополі.

Прокуратура Криму порушила проти нього ще одну кримінальну справу за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем, що призвело до важких наслідків), повідомив кореспондента УНІАН по телефону представник прокуратури.

«Керівник порту проходить у справі як обвинувачений. Держінтересам завдано збиток майже на 700 тисяч гривень», - сказав співбесідник агентства.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, перший раз М.ПАВЛЮКА було затримано 22 липня за підозрою у незаконній витраті більш як 170 тис. грн. на користь комерційної структури на ремонт готелю «Одеса» і доставлено до сімферопольського ізолятора.
Кримінальну справу порушила прокуратура Одеси, а Генеральна прокуратура України доручила розслідування прокуратурі Криму. Кримська прокуратура перекваліфікувала справу і порушила її за ч.2. ст. 364 КК безпосередньо проти начальника порту.

Суд у Сімферополі 25 липня відпустив М.ПАВЛЮКА з ізолятора під заставу у розмірі 180 тис. грн., після чого 71-річний керівник порту потрапив до лікарні в Одесі. Лікарі припускають, що у нього інсульт, заявила керівник прес-служби порту Олена ГІРЯЄВА.