До дисциплінарної відповідальності за бездіяльність під час сутичок на мітингу 18 травня притягнуть 15 працівників міліції.

Про це повідомив заступник начальника слідчого управління Головного управління МВС України в Києві Валерій Сімон в ефірі «5-го каналу», повідомляє «Українська правда».

”Щодо дисциплінарної відповідальності правоохоронців… Перевірка дійсно в Головному управлінні завершена, і за результатами цієї перевірки виданий відповідний дисциплінарний наказ про заходи дисциплінарного реагування стосовно 15 працівників ГУ МВС”, - сказав він.

Відео дня

Окрім того, за словами правоохоронця, встановлено ще 2 особи з числа ”спортсменів” - одна з них з Каховки, інша – із селища міського типу, що знаходиться в Київській області.

Сімон зазначив, що всього вже впізнали 11 осіб, які були присутні під час сутички, враховуючи Вадима Тітушка. За словами правоохоронця, нікого нового не затримали.

Начальник ГУ МВС України в Києві Валерій Коряк заявляв, що співробітники міліції ”проявили нерішучість” під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя 18 травня.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/30/6990998/