Напередодні Старого Нового року в міліцейському відомстві побували вихованці великої родини Свято-Вознесенського Банченського чоловічого монастиря з Чернівецької області.

Як повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, діти в яскравих новорічних костюмах подарували представникам правоохоронного відомства на чолі з міністром Віталієм Захарченком гарний різдвяний настрій, радісні усмішки, а також на деяку мить перенесли їх у дитинство.

Відео дня

Особливо яскраві враження справили релігійні композиції «Во Вифлеємі» та «З Різдвом Христовим!».

Єпископ Банченський, вікарій Чернівецької єпархії Лонгін зазначив, що вихованці монастиря щодня відчувають підтримку вартових правопорядку відомства, очільником якого є Віталій Захарченко.

«Найголовніше, що у цієї людини сильна віра в Бога. Це відчувається всім нам і це нам дуже близько. МВС допомагає нашим діткам, адже з 405 вихованців монастиря - колись покинутими батьками напризволяще, 180 є інвалідами або ж тими, хто потребує повсякденної допомоги та уваги», - продовжив він.

У свою чергу глава відомства Віталій Захарченко подякував дітям за прекрасне виконання новорічної концертної програми та від себе особисто, членів колегії міністерства, а також всіх співробітників міліції привітав дітвору з новорічними та різдвяними святами.

«Дуже сподіваюся, що і в цьому році випаде можливість знову побувати у вас в гостях. І як завжди, буду радий новому спілкуванню з вами - дітьми прекрасними і талановитими», - підсумував Віталій Захарченко.

З рук керівника МВС вихованці Свято-Вознесенського Банченського монастиря отримали подарунки.