Працівники міліції Львова за «гарячими слідами» затримали двох серійних крадіїв, на рахунку яких, щонайменше, п’ять квартирних крадіжок.

Про це повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, у Сихівський райвідділ міліції 2 квітня звернулося двоє львів’ян, які повідомили, що з їхніх помешкань викрадено 1200 гривень, 200 норвезьких крон, золоті прикраси та планшет «Apple».

Відео дня

 За «гарячими слідами» львівські працівники міліції викрили двох зловмисників, котрі обікрали помешкання львів’ян. Ними виявилися 39-річний та 38-річний мешканці Львівської області.

 «Встановлено, що зловмисники раніше судимі та причетні до, щонайменше, п’яти квартирних крадіжок. До помешкань чоловіки потрапили шляхом підбору ключів до замків дверей.», - повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Богданов.

 Зловмисників затримано згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Наразі правоохоронці перевіряють їхню причетність до інших подібних крадіжок.

 За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.