Крим розраховує на приїзд близько 6 мільйонів туристів цього року, заявив голова Ради міністрів автономії Анатолій Могильов, повідомила прес-служба кримського уряду.  

«Ми чекаємо більше шести мільйонів туристів цього року. У сезон до Криму приїжджає до мільйона автомобілів», - відзначив Могильов.  

Він заявив, що можливі спроби дискредитувати кримський курорт напередодні сезону поширенням неправдивої інформації про ситуацію на півострові не відіб'ються на турпотоці. «Крим працює в звичайному штатному режимі. Я переконаний, що російських туристів приїде не менше, ніж торік», - сказав Могильов.  

Відео дня

Прем'єр республіки заявив також, що розширення рамок курортного сезону - за рахунок використання лікувально-оздоровчого потенціалу півострова - сприятиме зниженню цін на відпочинок в Криму.

Могильов додав, що музеям, заповідникам і іншим туристичним об'єктам регіону потрібно активніше розробляти нові турмаршрути, а об'єктам розміщення - проводити для персоналу тренінги щодо підвищення якості обслуговування.