У соцмережах жартують про інтерв'ю Петрова і Боширова

Олександр Петров і Руслан Боширов, підозрювані Британією в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, дали інтерв'ю головному редактору пропагандистського російського каналу RT Маргариті Симон'ян.

Читайте також"В нас була коробка від парфумів і флакон "Новачка", пара пуховиків, сумки і все інше": соцмережі висміяли інтерв'ю отруйників Скрипаля

За їх словами, вони приїхали в Солсбері, щоб «відірватися» і подивитися на 123-метровий шпиль солсберийського собору, — цю пам'ятку їм нібито рекомендували друзі. Також вони заявили, що при собі у них не було парфумів Nina Ricci, в яких могла перебувати отрута «Новачок».

Відео дня

Користувачі соцмереж висміяли інтерв'ю отруйників Скрипаля порцією "фотожаб":

false
false
false
false
false
false
false
false
false
false
false
false
false
false

Нагадаємо, напередодні, 12 вересня, президент Росії Володимир Путін заявив, що підозрюваних у справі про отруєння подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері знайдено.

«Ми знаємо, хто це. Ми їх знайшли », - заявив Путін. «Сподіваюся, вони скоро з'являться і самі все розкажуть, це цивільні люди», - додав він.

Читайте такожThe Guardian: Смішне інтерв'ю агентів-невдах ГРУ вказує на страшні справи у Москві

Як повідомляв УНІАН, 4 березня колишнього співробітника російського ГРУ Скрипаля і його дочку Юлію виявили без свідомості в британському місті Солсбері. Слідство прийшло до висновку, що вони були отруєні нервово-паралітичним речовиною типу «Новачок», розробленим в СРСР.

У 2006 році Скрипаль був засуджений в Росії до 13 років позбавлення волі за шпигунство на користь британської розвідки. В 2010 році він отримав притулок у Великобританії в рамках обміну шпигунами між США і РФ. Ситуація навколо отруєння Скрипаля призвела до дипломатичного конфлікту між Британією і РФ. Лондон офіційно звинуватив Москву в причетності до отруєння Скрипаля, його дочки і поліцейського.

5 вересня британська поліція повідомила, що підозрює в отруєнні Скрипаля громадян РФ Олександра Петрова та Руслана Боширова. Міністр безпеки Великобританії Бен Уоллес заявив, що основну відповідальність за отруєння Скрипаля покладає на президента РФ Володимира Путіна. Він зазначив, що Петров і Боширов є співробітниками ГРУ.