Просте куряче яйце поставило світовий рекорд в Instagram / фото УНІАН

Фотографія курячого яйця на білому фоні встановила рекорд в Instagram за кількістю лайків.

За 10 днів знімок набрав понад 25 мільйонів схвальних реакцій, побивши за популярністю фотографію новонародженої дочки Кайлі Дженнер, зазначає BuzzFeed.

stormi webster 👼🏽

Публикация от Kylie (@kyliejenner)

Автор поста-рекордсмена — анонім, який створив аккаунт яйця world_record_egg спеціально, щоб потіснити лідера.

Читайте такожУ Грузії з викинутих на звалище яєць вилупилося безліч грн (відео)

«Давайте разом встановимо світовий рекорд і створимо найбільш залайканий Instagram. Поб'ємо діючий рекорд, який утримує Кайлі Дженнер (18 мільйонів)», — закликав автор профілю 4 січня.

Спочатку ріст кількості лайків не можна було назвати стрімким. Однак після того, як на нього звернули увагу ЗМІ, до 13 січня посту вдалося подолати рубіж 13 мільйонів і продовжити зростання.

Автор, який встановив рекордне фото, не розкриває свою особистість. Він представляється курочкою по кличці Генрієтта з Великобританії. Яйце Генрієтти назвали Юджином.

Сам господар акаунту поділився в Ista-stories своїми емоціями, подякувавши користувачів за підтримку.

"Це безумство. В який час ми живемо. Велике спасибі за всю вашу підтримку і повідомлення. Я хочу спробувати відповісти якомога більшій кількості людей. Зараз же мені потрібно йти спати. Але на цьому все не закінчується, ми тільки почали.  #EggGang Мик-дроп", - написав господар акаунта.

Фото яйця також обійшло і інші найпопулярніші пости в інстаграмі за всю історію соцмережі - публікація Джастіна Бібера про заручини з Хейлі Болдуін (понад 13,3 мільйонів лайків), останній пост XXX Tentacion перед смертю (також понад 13,3 мільйонів лайків). Також в топі виявилася ще одна публікація Кайлі з її донькою - вона набрала більше 13 мільйонів лайків.

Колишній лідер Instagram сестра Кім Кардашьян Кайлі Дженнер оперативно відреагувала на успіх яйця. Вона поділилася відео з фанатського аккаунта @kylies_snapchat, в якому вона намагається підсмажити яйце на розпеченому асфальті.