Ілюстрація / REUTERS

Шквальний вітер, що накрив у неділю Україну, зриває дахи з будівель і валить дерева.

В мережі почали звертати увагу, що від негоди дісталося і передвиборній агітації кандидатів у президенти. Причому стихія не пошкодувала нікого і не стала робити вибір і заводити улюбленців: дісталося всім учасникам президентської гонки, пише Главред.

Читайте такожЧерез негоду в Україні залишаються знеструмленими 47 населених пунктів

Відео дня

Телеведучий Макс Назаров зазначив, що на одній з трас вітер повалив борд із зображенням президента України Петра Порошенка.

"Їхав по трасі і побачив ось такий і ще парочку про "реальні справи, а не брехливі обіцянки" потерпіли від вітру. Не думаю, що збіг, адже борди інших кандидатів стоять струнко. І кандидати на них навіть єхидно хихикають", - зазначив Назаров.

Зірваний вітром борд Петра Порошенка / Макс Назаров

Втім, телеведучий помилився, бо дісталося й агітації Володимира Зеленського.

На це звернув увагу Михайло Ткач. "...Все сталося само собою..." - прокоментував звалений сітілайт журналіст.

У столиці від вітру дісталося ситилайту Команди Зе / Михайло Ткач

Журналіст Олексій Мацука зобразив, як жертвою стихії стала реклама "свободівця" Руслана Кошулинського. Його борд потужні пориви вітру перекинули на 180 градусів.

Борд з агітацією Руслана Кошулинського / Олексій Мацука

Негода не пошкодувала і лідера Батьківщини. Так, на Відрадному з політичною рекламою Юлії Тимошенко відбулося те ж саме, що і з бордом Кошулинського - вітер перевернув її догори ногами.

На Відрадному пориви вітру пошкодили агітацію Юлії Тимошенко

Блогер Михайло Шнайдер опублікував відео, на якому ураган зносить намет з агітацією за чинного президента України Петра Порошенка.

"Відлетіли своїм шляхом", "Дивитися можна нескінченно", "Приблизно так головнокомандувач рвонув зі сцени в Черкасах" - жартують користувачі, коментуючи відео.