Ілюстрація / REUTERS

Сьогодні, 7 грудня, у Сочі під час зустрічі президентів Росії та Білорусі раптово вимкнулось світло. Щоправда, його одразу ж увімкнули і переговори не припинились.

Як повідомляє ТСН з посиланням на російські ЗМІ, Путін під час інциденту сказав "Закінчилось", а Лукашенко пожартував – "Це все Діма Песков, я знаю" (мова про прессекретаря президента РФ). 

Читайте такожУ Мінську на акції проти інтеграції з Росією порвали портрети Путіна (фото, відео)

Відео дня

Раніше під час переговорів Лукашенко заявив, що вимагає рівних умов з Росією у ціні на газ та нафту, без цього не буде "союзної держави".

"Ми готові і по $ 200 газ купувати, і нафту купувати не по $ 63 за барель. Головне, щоб рівні були умови. Якщо наші підприємства купують за $ 200, значить і конкуруючі підприємства повинні мати таку ж ціну", - заявив Лукашенко.

Зазначимо, як повідомляв УНІАН, зустріч Путіна та Лукашенка відбувається на тлі масових протестів у столиці Білорусі Мінську. Громадяни протестують проти фактичного поглинання Росією сусідньої країни.

Раніше повідомлялося, що президенти Білорусі і РФ Олександр Лукашенко і Володимир Путін домовилися про єдиний уряд, парламент, а також загальний ринок нафти, газу та енергетики. Таку інформацію поширили з посольства Білорусі в Москві.