Vivos

Епідемія коронавірусу пожвавила продажі бункерів у США, збудованих для тих, хто боїться кінця світу. Люди віддають гроші за підземні сховища, «поки ще не пізно».

Як пише Daily Star, каліфорнійська компанія Vivos будує й облаштовує підземні сховища, щоб вони могли витримати стихійні лиха й катастрофи. Засновник фірми Роберт Вічіно сказав виданню, що з початку поширення COVID-19 спостерігається «стрибок» у продажах його бункерів. Наразі новий вірус заразив 100 тисяч людей по всьому світу й вбив 3,3 тисячі. Однак, спалах поки не переріс в пандемію.

«Сплеск в продажах був експоненціальний. Люди прокидаються і починають розуміти, що потрібно готуватися, поки не пізно», - сказав Вічіно.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус у Білорусі: айтішники пожертвували лікарям майже $10 тисяч на "колу з піцою"

Його компанія збудувала мережу приватних бункерів у Південній Дакоті. Щоб взяти такий в лізинг, потрібно сплатити 35 тисяч доларів, а потім ще тисячу доларів щорічно. Всього бункерів 575. У кожному з них достатньо місця, щоб розмістити 10-24 людей.

Бункери збудовані на місці колишньої військової бази «Блек Хіллс». Кожен з них може пережити удар від вибуху потужністю 500 тисяч фунтів. Бункери обставлені меблями для «комфортного життя після кінця світу».