Чоловік набрад воду з унітазу в білу кружку / скріншот

Житель Саудівської Аравії, пранкер Хані Халавані (Hani Halawani) опублікував серію роликів з дружиною: він напоїв її чаєм, приготованим з водою з туалету.

Як повідомляє The Sun, блогера заарештували після публікації відео в Snapchat.

В коротких роликах він спочатку показав глядачам, як набирає воду з унітазу в білу чашку, а потім підносить чай своїй дружині, Алануд Ямані (Alanoud Yamani). Вона відмовилася від напою, запідозривши недобре в діях коханого, але все ж встигла його надпити. Потім вона передала чашку синові, який теж спробував чай.

Читайте такожКарантин у США: порнозірки зароблять по-новому (фото)

За даними видання, в даний час відео недоступне. Дружина порадила прибрати ролик, оскільки багато хто з глядачів, діти і підлітки, можуть спробувати повторити побачене зі своїми близькими. За непідтвердженими даними, Халавані вже затримали за публікацію відео в мережі.

Незабаром після публікації безліч користувачів країни в соцмережах висловили своє обурення діями блогера і зажадали покарати його. Якщо пранкера визнають винним у тому, що він навмисне піддав небезпеці безпеку інших людей, то йому загрожує великий штраф або тюремний термін до п'яти років.