Мешканець Дніпра "ловить рибу" на затопленій вулиці / скріншот

Мешканець Дніпра з гумором поставився до того, що його район затопило потужною зливою, й влаштував прямо на вулиці "рибалку" з дитиною.

Відповідне відео оприлюднив Телеграм-канал "Дніпро обласний".

Курйозний випадок трапився на житловому масиві Лівобережний-2. Чоловік надув матрац, взяв вудку й записав кумедний ролик.

Відео дня

"Сьогодні вихідний день, ми вирішили поїхати на рибалочку. Лівобережний-2, АТБ, а он доставка не доїхала, дивіться. Поплавочок, так?", - каже закадровий голос на відео.

Як повідомляв УНІАН Погода, в суботу в Україні пройшлася негода. Місцями випав град, деякі міста затопило внаслідок потужних злив. На трасі Одеса-Миколаїв виявилося стільки граду, що проїжджаючим у машинах людям він здавався схожим на сніг. Окрім того, на полях уздовж дороги накопичилася велика кількість води, і сильний вітер почав підіймати там справжні хвилі. Також водії на дорозі стикалися з перешкодами у вигляді повалених дерев.

Тим часом синоптик Наталка Діденко попередила про повернення спеки й назвала дату. Згідно з прогнозом, на підвищення температури слід чекати вже найближчим часом - з понеділка, 9 серпня.