Експерт зазначив, що розходи на обслуговування авто можуть зрости і це не можна передбачити / колаж УНІАН, фото Reuters, ua.depositphotos.com

Раз на рік люди відправляють свій автомобіль на технічне обслуговування, де перевіряється стан всіх деталей. Однак в залежності від автомобіля і умов його експлуатації обслуговування може бути різним: від швидкого і дешевого до тривалого і дорогого.

Видання Express поговорило з автоекспертом, щоб з'ясувати, яку марку і модель краще купити, щоб уникнути великих рахунків при обслуговуванні автомобіля, що ще більш важливо в умовах кризи, адже на рахунку кожна копійка.

Дарріл Боуман з компанії Cuvva дав кілька рекомендацій щодо вибору автомобіля, який найкраще придбати, щоб його обслуговування не вдарило по кишені.

Відео дня

"Надійний Vauxhall Corsa - твердий фаворит для тих, хто хоче скоротити витрати. Крім того, Corsa відома своєю безпекою і його можна використовувати в якості сімейного автомобіля", - заначив експерт.

Однак якщо Vauxhall вам не до смаку, є конкуренти з Японії та Чехії.

"Toyota Aygo не тільки доступна за ціною і проста в обслуговуванні, але і легка в управлінні і може поміститися в невеликому просторі. Крім того, як правило, вони мають двигуни, як в інших марок і моделей, тому в разі неполадок можна легко знайти запасні частини. Попри те, що Skoda Fabia не є найстильнішим автомобілем, це один з найдоступніших малолітражних автомобілів, що володіє такими зручними функціями, як автоматичне екстрене гальмування. Вона особливо хороша для їзди по місту", - розповів Боуман.

При цьому він додав, що важливо пам'ятати, що навіть якщо автомобіль здається вигідною покупкою, непередбачені витрати на його обслуговування можуть швидко збільшитися.

Раніше УНІАН писав, що ізвстний автомеханіки Скотті Кілмер розповів, в чому плюси "найненависнішог автомобіля з коли-небудь створених".

Вас також можуть зацікавити новини: