Експерт розповів, як ідеально помити скло в душовій / фото ua.depositphotos.com

Експерт поділився кращими порадами про те, як очистити душову перегородку, щоб на ній не було розводів і вона блищала. Хоча це важлива частина прибирання ванної кімнати, чищення душової перегородки часто призводить до більшої кількості слідів, ніж було спочатку. Але Джон Каттс, експерт зі скла, дав кілька корисних порад щодо досягнення ідеально чистої поверхні.

Хоча більшість із нас використовують кремові чистячі засоби, губки та скребки, а також засоби на основі аміаку для видалення мильної піни та вапняного нальоту, їх слід уникати, оскільки вони можуть призвести до появи смуг на склі. І з часом вони можуть навіть заподіяти шкоду, пише Mirror.

Натомість Джон пропонує використовувати більш натуральні продукти. Серед таких - кислі фрукти, такі як лимон і лайм, щоб позбутися від стійких слідів, а також приправи, наприклад сіль, для видалення відкладень жорсткої води. Лимони і лайми напрочуд добре очищають душові перегородки, а їхня кислотність допомагає видалити стійкі плями. Просто вичавіть фрукти в суміш білого оцту і води. Візьміть вологу ганчірку з мікрофібри і круговими рухами очистіть перегородки, потім змийте водою.

Відео дня

Сіль, тим часом, може допомогти видалити нашарування жорсткої води в душових. Для додаткової хитрості насипте трохи солі на лимон і потріть перегородку, щоб отримати максимальний ефект від очищення. Біла зубна паста також є корисним засобом для видалення мильної піни з дверей душу. Нанесіть трохи на стару зубну щітку, щоб очистити важкодоступні кути.

На думку Джона, є речі, яких при чищенні слід уникати. Металеві губки - це категорично заборонено; матеріал може подряпати поверхню скла і залишити сліди мила. Так само відбілювач з часом може пошкодити скло. Це чудовий спосіб помити підлогу під душем і злив, щоб знищити бактерії, але не використовуйте його для очищення душових перегородок.

Інші поради щодо прибирання

Раніше експерт з прибирання розкрив головні секрети того, як мити вікна і дзеркала без розводів. За його словами, мити вікна без розводів можна за допомогою двох копійчаних інгредієнтів.

Також експерти розповіли про одну помилку, яку часто допускають люди при прибиранні свого будинку - роблять це знизу вгору.

Вас також можуть зацікавити новини: