Експерти зазначають. що більшість людей припускається однієї серйозної помилки під час прибирання / Коллаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Люди, які люблять свої домівки, витрачають багато часу на їх прибирання, але дуже часто під час цього процесу вони припускаються однієї серйозної помилки.

У статті Mirror професійний прибиральник розповів, якої помилки більшість людей припускаються під час прибирання домівок, і вона напрочуд проста - вони починають прибирати знизу вверх.

Як зазначали професійні клінери, кількість людей, які пилососять а вже потім витирають пил на меблях, вражає. Відстоюючи правильний порядок прибирання, вони навели паралель із ремонтом у будинку.

Відео дня

"Те ж саме з виконанням ремонтних робіт у домі: ви зриваєте стелю та гіпсокартон і в останню чергу робите підлогу, інакше ви просто зіпсуєте роботу, яку щойно виконали", - зазначають професійні прибиральники.

Також вони розповіли про деякі з інших завдань, які люди виконують неправильно під час прибирання:

  • використовувати кислотні продукти на мармурі та камені;
  • забувати про чищення меблі зверху, знизу та з боків;
  • надто сильно чистити та/або використовувати надто агресивні засоби, що пошкоджує речі замість того, щоб їх чистити;
  • недостатньо часто мити ганчірки, губки і швабри;
  • не використовувати призначену для цього губку для чищення унітазу.

Інші пропозиції від прибиральників включали використання ензимних очищувачів на туалетах і навколо них і використання якомога меншої кількості води для очищення ванних кімнат, оскільки вона розбавляє засоби для чищення.

Лайфхаки з прибирання

Раніше експертка з прибирання назвала шість популярних лайфхаків з інтернету, які не працюють, а деякі з них можуть навіть зашкодити.

Інша професійна прибиральниця пояснила, чому в неї вдома ніколи не було б певних речей, на які ми звикли покладатися у прибиранні ледь не щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: