Професійна прибиральниця назвала речі, які б ніколи не мала у власному домі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Є багато речей, на які ми звикли покладатися у щоденній домашній рутині. До прикладу, посудомийна машина, яка суттєво полегшує життя, оскільки не доводиться витрачати час на миття кожної тарілки і чашки.

Проте професійна прибиральниця Ліббі Денні, яка наводить лад у помешканнях клієнтів понад 10 років, не погодилася б із знаходженням низки популярних у побуті речей у її домі, пише Mirror. Зокрема, в її будинку ніколи б не було посудомийної машинки, туалетного йоршика та деревʼяного сидіння для унітазу. 

До списку предметів, які, за її словами, надзвичайно негігієнічні та потребують зайвого часу на обслуговування, вона віднесла також килими в коридорах, горизонтальні жалюзі та чорні крани на раковинах, які з часом можуть виглядати "пошарпаними".

Відео дня

"Я б порадила відмовитися від усіх цих предметів – більшість із них просто негігієнічні, а інші вимагають ретельного обслуговування. У нашому житті достатньо стресу. Я не рекомендую дерев’яну кухню. Це робоча поверхня. Її доведеться багато обслуговувати і постійно шліфувати. Крім того, вода та бактерії можуть проникнути в неї – вона може навіть запліснявіти, якщо встановлена біля крану", – пояснила жінка.

Проблемними Ліббі також називає посудомийні машини. І ось чому:

"Якщо її не чистити або не обслуговувати належним чином, вона починає пахнути та накопичувати бруд навколо боків – я віддаю перевагу милу та воді", – зазначила вона.

Загалом "брудний" список Ліббі виглядає так:

  • Дерев'яні кухонні стільниці. "Уникайте за будь-яку ціну – джерело плісняви та бруду".
  • Чорні крани. "Вони можуть сколотися та подряпатися - віддайте перевагу нержавіючій сталі".
  • Килимок в передпокої. "Буде брудно – оберіть ламінат або плитку". 
  • Дерев'яне сидіння для унітазу. "Замінити, замінити, замінити – оберіть пластик".
  • Посудомийна машина. "Якщо ви не обслуговуватимете її, вона стане просто огидною. Трохи мила та води добре відмиють тарілки".
  • Будь-що з глянцевим покриттям. "Я припустилася цієї помилки, це вимагає занадто багато догляду, щоб підтримувати порядок – ви бачите кожну пляму на поверхні. Обирайте матове покриття".
  • Туалетна щітка. "Викиньте це –  це просто огидно. Замість цього додайте трохи відбілювача і залиште на кілька хвилин".
  • Ванна, що стоїть окремо. "Накопичується пил. Ще гірше, якщо вона стоїть біля стіни, за нею не можна прибирати".
  • Горизонтальні жалюзі. "На них дуже часто потрібно витирати пил – вам не потрібно цього клопоту".

Також вона поділилася цінною порадою про те, як підтримувати чистоту в домі.  Вона полягає в тому, щоб постійно позбавлятися від непотрібних речей.

"Якщо річ не використовувалася протягом шести місяців, вона має піти. Усе це допоможе зупинити накопичення пилу, а ви замість прибирання зможете відпочити", – резюмувала вона.

Туалетні правила родини змусили няню піти з роботи: що вимагали

23-річна дівчина, яка працює нянею, звільнилася з роботи, коли почувши "огидні туалетні правила" нових клієнтів.

Вона погодилася посидіти з дітьми однієї родини. Дівчина зізналася, що батьки висунули доволі огидну вимогу. Двоє дітей були привчені до горщиків, для третьої батьки вирішили спробувати тканинні підгузки. 

Батьки сказали няні, що вона повинна зішкребти кал в унітаз, коли дитина сходить в туалет, а також випрати їх. Дівчина відмовилася і запропонувала скористатися одноразовими підгузками чи залишити тканеві до приходу батьків, щоб ті випрали їх самі. На це родина заявила, що просить поважати їхнє "туалетне право".

Вас також можуть зацікавити новини: