Хлопець показав своє підземне помешкання / фото andresiko_16/Real

Після сварки з батьками 14-річний Андрес Канто з Іспанії почав рити яму у своєму саду, а за вісім років перетворив її на цілком придатне для проживання помешкання.

Хлопець посварився зі своїми батьками, які не дозволили йому одягнути спортивний костюм для прогулянки в сусіднє село. Про це повідомляє видання Mirror.

Тож Андрес захотів виплеснути десь свій негатив, взяв дідову кирку й почав сердито рити землю в саду. За 8 років маленька дірка в траві перетворилася на велику підземну печеру зі сходинками, що ведуть до вітальні та спальні. Ця схованка обладнана Wi-Fi, колонками, розетками та вугільною піччю. Також там є ліжко, дзеркало, зручне крісло.

Відео дня

Андрес, який зараз навчається на актора та живе в Мурсії, все ще знаходить час для роботи над своїм проектом у вихідні.

"Під час пандемії я досяг великих успіхів в обладнанні печери, але тепер у мене менше часу на це. Я присвячую лише чотири години на тиждень, щоб копати печеру", — пояснив він.

Печера займає приблизно п'ять квадратних метрів саду. "Уся моя родина та друзі звикли до печери, деякі з них навіть люблять допомагати, риючи землю", — пояснив він.

Андрес зізнався: "Іноді я натрапляв на великий камінь, і після годин копання мене могло засмучувати те, що я майже нічого не зробив". Спочатку ґрунт видаляв вручну за допомогою відра, але згодом хлопець почав вивчати техніку розкопок, й робота стала легшою.

Коли підліток почав створювати кімнати, він зміцнив стелі, використовуючи аркові входи та склепінчасті стелі з посиленими колонами, щоб запобігти  обвалу.

Андрес сказав, що це - прохолодне місце для відпочинку влітку, оскільки в найспекотніші місяці року тут постійно 20 або 21 градус. Однак він додав, що  іноді це помешкання затоплює під час сильних дощів, тож це приваблює комах, павуків і равликів.

Загадкова знахідка чоловіка у власному будинку

Раніше користувач під ніком u/BlurghUsername розповів у Reddit, що він знайшов у своєму підвалі таємничі двері, заховані за великою металевою шафою, незабаром після переїзду до свого нового будинку. За його словами, ці двері не ведуть назовні. Він гадки не має, що за ними. У коментарях користувачі почали благати його йти до кінця і "розгадати таємницю".

Вас також можуть зацікавити новини: