Знайдіть власника собаки за 5 секунд / колаж УНІАН, фото Bright Side

Головоломки – відмінний спосіб покращити уважність і концентрацію. А ті "випробування", де необхідно щось відшукати, ще й перевірять ваші детективні здібності. 

Саме таку головоломку ми пропонуємо розвʼязати сьогодні. Уважно роздивіться ілюстрацію, наведену нижче. Вам необхідно подивитися на кожного відвідувача закладу і зʼясувати, хто з них – власник собаки, який стоїть за вікном. Однак майте на увазі, що на це завдання у вас усього лише 5 секунд.

фото Bright Side

Впоралися? Якщо ні, не засмучуйтеся, ми вам допоможемо. Уважно подивіться на ошийник собаки – він зеленого кольору. Тепер зверніть увагу на чоловіка за столом посередині.

Відео дня
фото Bright Side

Ви можете побачити, що він сидить на собачому повідку саме цього кольору. Він і є власником собаки. 

Інші захопливі головоломки на УНІАН

Якщо ця загадка розпалила у вас азарт або здалася занадто простою, пропонуємо вам поглянути на ще одну головоломку. Вам необхідно скласти число 6, проте використати для цього можна лише три сірники. Зверніть увагу, ламати їх заборонено. 

Ще одна напрочуд цікава головоломка актуальна для тих, хто вже почав готуватися до Геловіну. Вам необхідно знайти череп серед гарбузів за 15 секунд. Перевірте себе. 

Вас також можуть зацікавити новини: