Киянка розпиляла лавку під вікнами / скріншот

Київська пенсіонерка, яка розпиляла дворову лав, щоб уникнути шуму під вікнами будинку, розповіла про мотиви свого вчинку.

Про це вона повідала в коментарі журналістам каналу СТБ.

Жінка зізнається, що втомилася від вечірніх посиденьок компаній, які поводяться шумно, а на зауваження - огризаються. Проблему визнають і інші мешканці під'їзду, але подібні методи її вирішення підтримують не всі.

Жінка втомилася від посиденьок під вікнами / скріншот

"Я їй кажу: жінка, що ви робите? - Я пилю! - Навіщо? - Щоб вночі тут не збиралися", - розповідає одна з сусідок.

З проблемою вечірнього шуму боротьба ведеться близько двох років. Жінка, яка розпиляла лавку, каже, що поліція на виклики не реагує і не приїжджає. Вона зізнається: у відповідь на нецензурщину від місцевих хуліганів готова "дати їм по башці", але матюками їм не відповідає.

Так виглядала лавка після розпилу / скріншот

Реагуючи на заклики в соцмережах притягнути її до відповідальності за пошкоджене майно, жінка каже: "Зараз же. Бабуся розбіглася [платити]".

Один з мешканців під'їзду, до якого вечорами приходять друзі, зізнається, що саме вони є джерелом шуму. З жінкою не сперечається і каже, що не кричати вечорами у нього виходить не завжди - всьому виною алкоголь, який він вживає часто. З журналістом спілкується також будучи нетверезим, в чому сам зізнається. 

Співробітники ЖЕКу вчинком жінки незадоволені й обурюються, що тепер лавку доведеться демонтувати. Комунальники написали на неї заяву до поліції.

Подробиці дізнавайтеся з сюжету нижче (починаючи з 26-ї хвилини)