Справжні гурмани менш як за 10 секунд знайдуть дивний фрукт на оптичній ілюзії / колаж з фото depositphotos.com та УНІАН

Яскраві легкі загадки й завдання середнього й високого рівня складності на уважність та логіку з візуальною складовою допомагають перевірити, чи наділені ви незвичайними якостями - здатністю дуже швидко "вмикатися" в роботу, збиратися до купи й домогтися поставленої мети за лічені секунди.

Спробуйте виконати одне з таких завдань - оптичну ілюзію, на якій зображено дуже багато розрізаних апельсинів, і один з цих фруктів дивний. Ця незвичайна загадка під силу справжнім гурманам, оскільки вони точно мають знати, на які особливості апельсина варто звернути увагу. Якщо ви реально талановитий гурман, то зможете впоратися із завданням лише за 7 секунд.

Коли вирішите розпочати пошуки, не відволікайтеся на секундомір, - найкраще попросити когось послідкувати за часом чи встановити таймер.

Відео дня
Реальні гурмани менш як за 10 секунд розшукають дивний апельсин / колаж з фото УНІАН

Не виключено, що через перші 7 секунд дивний фрукт ви не розшукаєте. У такому разі після спроби видихніть та подумайте над тим, які головні особливості будови апельсина. Можливо, це вам допоможе перемогти з другої спроби. 

Така відповідь правильна - дивний той апельсин, в середині якого у розрізі не видно "серцевини".

Дивний фрукт знаходився у п'ятому ряду знизу зображення / колаж з фото УНІАН

Кумедна головоломка-тест на наявність детективних здібностей

На зображенні в центрі уваги знаходиться ворона, яка сидить на фоні квітів, і всі відразу бачать цього птаха, але лише справжній "детектив" здатен розшукати схованку голуба за 5 секунд.

Потрібно відразу ж активно шукати захованого птаха, а не роздивлятися ворону чи інші яскраві зображення. Лише той, хто все дуже швидко "просканує", має шанси на перемогу з першої спроби.

Вас також можуть зацікавити новини: