Спробуйте дуже швидко впоратися із хеловінською оптичною ілюзією / колаж УНІАН з малюнку Gergely Dudás - Dudolf та ua.depositphotos.com

Можливо, ви наділені надзвичайним зором, а про це навіть не знаєте. Якщо хочете це перевірити, - спробуйте впоратися із надзвичайно складною оптичною ілюзією з кажанами.

Оптичну ілюзію створив угорський художник Гергей Дудаш, на ній зображено багато милих кажанів і гарбузи з різними гримасами, що може нам нагадати про наближення свята Хелловін 2023, і десь на малюнку причаївся кіт. Люди, які мають чудовий зір знайдуть тварину за менш ніж 20 секунд, пише The Sun.

Перед виконанням завдання переконайтеся, що засікли час, і потім швидко шукайте кота.

Відео дня
Знайдіть кота серед кажанів за лічені секунди / малюнок Gergely Dudás - Dudolf

Ця оптична ілюзія складна тим, що дуже важко сконцентрувати увагу - ви можете постійно відволікатися на розглядання милих кажанів. Намагайтеся зібратися і налаштуйтеся на те, що вас цікавить лише захований кіт.

Якщо відведений час на завдання сплив, а ви так і не знайшли тварину, - спробуйте відновити пошуки, і у вас все вдасться.

А зараз ми покажемо вам, де ж серед кажанів був кіт.

Кіт серед кажанів знаходиться внизу оптичної ілюзії / малюнок Gergely Dudás - Dudolf

Ось така надскладна головоломка вже була опублікована

У мережі розміщено малюнок, на якому спершу можна чітко розгледіти собачу голову, але десь на ньому є й обличчя людини.

Зазначалося, що за 9 секунд впоратися із цим завданням здатні лише ті люди, які наділені неймовірним коефіцієнтом інтелекту (IQ). Якщо не зможете так швидко знайти людське обличчя - не переймайтеся і скористайтеся підказками.

Вас також можуть зацікавити новини: