У мережі показали неадекватну поведінку пенсіонерки з Теремків / скріншот відео

У мережі з'явилося відео з неадекватною поведінкою столичної пенсіонерки, яка нібито бурхливо висловлює невдоволення дітьми під своїми вікнами.

Запис опублікував столичний Телеграм-канал "Киев сейчас".

Інцидент стався на житловому масиві Теремки. Мешканка багатоповерхівки, яка проживає на восьмому поверсі, в агресивній формі спробувала прогнати дітей від будинку.

"Вчора, зі слів очевидців, вона кидалася в них праскою, сьогодні - посудом. І почала топити, до цього всього, ще й сусідів знизу. Викликали поліцію", - йдеться в повідомленні.

Про що з нею вдалося домовитися правоохоронцям і чи був взагалі діалог з літньою хуліганкою - не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, у центрі Києва, на вулиці Володимира Антоновича, орудує літня жінка, яка просить підвезти її на таксі й купити їй " солоденького", інакше вона нібито помре від діабету.

Також повідомлялося, як у Києві бабуся розпиляла дворову лавочку, щоб уникнути шуму під вікнами. Пізніше вона розповіла про мотиви свого вчинку. Жінка зізнається, що втомилася від вечірніх посиденьок компаній, які поводяться шумно, а на зауваження - огризаються. Проблему визнають і інші мешканці під'їзду, але подібні методи її вирішення підтримують не всі.