У Севастополі дівчинка зникла, а потім знайшлася в тролейбусі / скріншот

У місті Севастополь, яке знаходиться в захопленому Росією Криму, загубилася 11-річна дівчинка з важким психічним розладом, який проявляється в крайній формі самоізоляції (аутизм). Пізніше дитина знайшлася в несподіваному місці.

Дитину ввечері на вулиці залишили без уваги батьки, які були в гостях і вже збиралися йти, повідомив Telegram-канал "Mash на волне".

Читайте такожЗлодій пограбував 10-річну дівчинку і втік на її рожевому дитячому велосипеді (відео)За його даними, дорослі загубили доньку, коли прощалися на вулиці. Потім вони самостійно шукали її тридцять хвилин, а після цього звернулися за допомогою до посібників окупантів.

Дівчинку знайшли через дві години, вона каталася нічним Севастополем на тролейбусі.

"...Її помітив водій, коли всі пасажири вийшли на площі Ушакова, і салон спорожнів. На питання, що вона тут робить, відповіла лаконічно: "катаюся"...", – наголошується на каналі.

Дівчинку-"мандрівницю" забрали так звані "співробітники Дорожньо-патрульної служби" й відвезли батькам.

На початку вересня стало відомо про ще один інцидент, який трапився у Севастополі – в каплиці Архангела Михаїла діти поставили свічки, намагалися витягнути гроші з урни для пожертвувань, а потім втекли.

Вас можуть зацікавити такі новини: