У Севастополі діти намагалися "обчистити" каплицю / Скріншот

У захопленому Російською Федерацією Криму діти в каплиці поставили свічки, а потім намагалися витягнути гроші з урни для пожертвувань.

Діти намагалися вкрасти пожертви в каплиці Архангела Михаїла у Севастополі й потрапили на камери відеоспостереження, повідомляє Telegram-канал "Mash на волне".

На відео видно, як зловмисники підійшли до урни для пожертвувань й намагалися дістати з неї гроші. Діти навіть пробували перевернути урну. Потім зловмисники втекли.

Інцидент по-різному прокоментували у мережі.

"Ну, тут очевидно – розстріл", – вважає IluhaTW. "А навіщо в храмі бога камери, він же і так все бачить?", – запитав Mood Good. "Далеко дітки підуть!" – вважає Iurii Pavelyev.

Каплиця Архангела Михаїла була побудована у 2008 році на мисі Херсонес на 35-й береговій батареї – це одна з найпотужніших фортифікаційних споруд Севастополя. Батарея – "останній форпост" оборони Севастополя у 1941-1942 роках від нацистів, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, РФ незаконно анексувала український Крим у 2014 році. Україна і низка західних країн, зокрема, держави-члени Євросоюзу й США не визнали анексію півострова та запровали проти Росії санкції.

Вас можуть зацікавити такі новини: