Знайдіть прихований черевик без пари за 9 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, зображення fresherslive.com

Оптична ілюзія – чудовий спосіб перевірити свою спостережливість. Спробуйте це завдання на пошук елемента без пари від fresherslive.com. 

У цьому завданні ваша місія полягає в тому, щоб уважно вивчити оптичну ілюзію та знайти прихований черевик без пари серед багатьох пар взуття на зображенні. Це завдання може виконати лише надзвичайно розумна людина.

Гра стане ще більш захопливою і цікавою, якщо обмежити собі час на його виконання. Візьміть таймер і встановіть його на дев’ять секунд. Знайдіть черевик без пари за цей заданий час.

Відео дня
Знайдіть прихований черевик без пари за 9 секунд / зображення fresherslive.com

Якщо вам не вдалося знайти прихований черевик, то не засмучуйтеся. Спробуйте поглянути на цю оптичну ілюзію з ширшої перспективи та зосередитися на черевиках на зображенні. Вони всі різні, дизайн кожного черевика відрізняє його від інших.  Все, що вам потрібно зробити, це підібрати пари та знайти один, у якого пари немає.  Якщо навіть з підказкою ви не змогли знайти той самий черевик, нижче ви знайдете відповідь на це завдання. 

Черевик, який ви шукали, сховався на найбільш помітному місці. 

Знайдіть прихований черевик без пари за 9 секунд / зображення fresherslive.com

Інші оптичні ілюзії та головоломки на УНІАН

У мережі отримала шалену популярність нова головоломка для перевірки рівня IQ. Все, що треба зробити, - знайти неправильний елемент на зображенні.

Також пропонуємо спробувати знайти на яскравому зображенні квіткового поля маленького краба

Вас також можуть зацікавити новини: