В Одесі маленька дівчинка "потрапила в полон" на дитячому майданчику, її звільнили рятувальники / фото facebook.com/DSNSODE

У середу, 8 вересня, Одесі 5-річна дівчинка просунула голову між сталевими прутами металевої конструкції й застрягла. 

Маленька дівчинка "опинилася в полоні" у Суворовському районі міста. Інцидент в Одесі стався на вул. Семена Палія, повідомили журналістам у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

У відомстві додали, що дитину визволили рятувальники.

Відео дня

"О 14.00 в Службу порятунку надійшло повідомлення про те, що п'ятирічна дівчинка просунула голову в металеву конструкцію на дитячому майданчику, і застрягла...", – додали у прес-службі.

Співробітники ДСНС, які прибули на місце надзвичайної події, за допомогою гідравлічних ножиць розрізали конструкцію й звільнили дитину. Потім дівчинку передали матері.

В Одесі маленька дівчинка "опинилася в полоні" на дитячому майданчику, її визволили рятувальники / фото facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, схожий інцидент на початку вересня стався в Сумській області – в місті Лебедин хлопчик намагався пролізти через металевий паркан та застряг.

На місце надзвичайної події прибули рятувальники, розрізали металеві елементи огорожі механізованим інструментом та звільнили хлопчика.

Вас можуть зацікавити такі новини: