Всі необхідні засоби для прибирання є в кожному будинку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для деяких людей рутинне прибирання у будинку може виявитися справжнім мінним полем. Спроби позбутися стійких плям та вапняного нальоту може викликати відчуття роздратування, оскільки години, витрачені на чищення плитки і кутів раковини, не завжди дають бажаний результат.

Накип є результатом відкладення кальцію і магнію в унітазі при випаровуванні жорсткої води, і, якщо його не чистити, то може швидко утворитися іржа і плями на різних приладах. На щастя, експерти з прибирання поділилися своїми найкращими порадами щодо видалення вапняного нальоту.

Чудовий продукт, який допоможе вам досягти бездоганності кухні та ванній кімнаті, можна знайти у кожного вдома. Для видалення вапняного нальоту з раковин і кранів з нержавіючої сталі знадобиться харчова соди та білий оцет або лимонний сік.

Відео дня

"Оцет або лимонний сік змішайте з харчовою содою до стану пасти і нанесіть її на ніч на потрібну поверхню", - йдеться у повідомленні.

Крім того, можна обгорнути скибочки лимона навколо крана і загорнути в харчову плівку. Це дозволить видалить накип. Також можна використовувати лимон для видалення накипу в чайнику. Для отримання результату досить його прокип'ятити.

Раніше УНІАН писав, що експерт поділився кращими порадами про те, як очистити перегородк в душі, щоб на ній не було розводів та вона блищала.

Вас також можуть зацікавити новини: