Жінка хотіла назвати сина на честь покійного дідуся, але її рідні категорично проти / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Батьки регулярно дають дітям імена близьких, щоб віддати шану тим, кого більше немає з нами. Але одну жінку попередили, що краще відмовитися від того, що, на її думку, є милим прізвиськом.

Вагітна жінка, яка чекає хлопчика, хотіла б назвати сина на честь покійного дідуся. Однак її брат і сестра не вважають, що прізвисько їхнього діда Боббі слід використовувати як ім'я дитини. Хоча її родичі нічого не мають проти самого імені, вони побоюються, що вибір не такий вже "особливий", як вважає майбутня мама.

"Боббі - це прізвисько мого дідуся, і він ненавидів його. Його справжнє ім'я було Сайрус, що було дівочим прізвищем дідусевої мами", - пояснили брат і сестра вагітної жінки.

Відео дня

Як виявилося, Сайрус отримав прізвисько Боббі після того, як його мама померла, а батько одружився знову.

"Вони почали називати його Боббі, тому що батьком його мачухи був Роберт. Дідусь завжди ненавидів прізвисько Боббі, але після багатьох років він здався. У нього були друзі, які називали його Сайрус або Сай, але на цьому все", - пояснили родичі.

На жаль, майбутня мама не дуже добре сприйняла цю новину.

"Я запитав її, як би вона почувалася, якби її назвали на честь її покійного батька, а його вцілілий батько та вітчим потім неофіційно перейменували вас на честь прийомних батьків, але до такої міри, що це прижилося більше, ніж ваше справжнє ім'я. Вона була рада цьому спочатку, але через кілька тижнів вона зірвалася і сказала, що їй не подобається Сайрус, і я зіпсував їй ім'я Боббі", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, брат і сестра замислювалися, чи не помилялися вони, сказавши родичці правду до народження дитини, що викликало дискусію про їхні дії та про те, чи повинна мама використовувати це ім'я. Один коментатор відповів: "Ви називаєте дітей на честь когось, щоб вшанувати їх пам'ять. Дати її синові ім'я, яке він ненавидів, це не буде вшануванням вашого дідуся".

Другий сказав: "Ви просто хотіли дати їй більше інформації. Хоча було б непогано сказати їй, що ви не проти цього імені. Вона все ще має право назвати дитину Боббі, якщо вона так пам'ятає вашого діда і має позитивні асоціації з цим ім'ям".

Інші новини про ім'я

Нещодавно 17-річний хлопець розповів, що як тільки йому виповниться 18 років, він змінити ім'я, бо його постійно вимовляють неправильно, що його дуже дратує.

Крім того, 11-річна дівчинка вимагає, щоб її батьки відмовилися від імені, яке знайшли для маленького братика, бо вона його ненавидіти.

Вас також можуть зацікавити новини: