Жінці не сподобався колір і фасон подружки нареченої / ua.depositphotos.com

Планування весілля може бути стресовим завданням, включаючи фінансові проблеми та сімейні драми. В історії, розказаної Mirror. наречена зіткнулася з серйозною дилемою, пов'язаною з присутністю власної сестри на її весіллі.

23-річна наречена розповіла, що її сестра погрожує взагалі не прийти на її весілля - і виною всьому плаття подружки нареченої.

У дописі на Reddit наречена заявила, що у неї п'ять подружок нареченої, одна з них - її 21-річна сестра Міллі. Вона стверджує, що всіх подружок нареченої заздалегідь попередили, що вони повинні будуть носити однакові сукні, і всі вони погодилися. Наречена описує сукні як "відносно простого стилю" і "пастельних кольорів".

Відео дня

Однак тепер, за словами нареченої, її сестра заявляє, що не хоче одягати сукню, оскільки вважає, що вона "занадто дівчача", і не хоче носити рожеве. Вона описує сестру як "розбишаку", але пояснює, що зазвичай у неї немає проблем з "носінням суконь для офіційних заходів". 

У той же час батьки нареченої запропонували їй замінити колір суконь. Тепер нареченій належить зробити вибір: залишити сукні, за які, як вона стверджує, вона вже заплатила, або змінити їх, щоб догодити сестрі.

А її наречений вважає, що її сестру "слід вигнати з весільної вечірки, перш ніж вона створить більш серйозні проблеми".

Раніше ми вже писали про строгі дрес-коди на весіллях. Так вагітна жінка не змогла потрапити на весілля власного брата через те, що наречена вимагала від гостей надягти сукні в підлогу з довгим рукавом при страшній спеці, і відмовилася йти на компроміс.

Вас також можуть зацікавити новини: