Жінка розповіла, від чого залежать витрати під час життя в авто / Колаж УНІАН, фото pixabay.com, скріншот із відео

Життя в автомобілі чи мікроавтобусі стає все більш звичним явищем, оскільки орендна плата за житло зростає з кожним роком. Ютуберка Хобо Але, яка останні сім років жила у своєму автомобілі, шокувала своїх глядачів, розповівши, скільки вона зазвичай витрачає на місяць, розповідає The Sun.

У своєму відео вона зазначила, що основна перевага життя в автомобілі - гнучкість воно може коштувати стільки, скільки ви захочете, тому що на це впливає дуже багато факторів.

"Те, як часто ви пересуваєтеся, як швидко ви подорожуєте, де зупиняєтеся, скільки коштує (чи ні) ваше місце для кемпінгу, де ви живете чи як харчуєтеся, все це впливає на вартість", - зазначила жінка.

Відео дня

Вона зазначила, що все залежить від ваших пріоритетів, вашого особистого стилю подорожі та вподобань. Для неї та її хлопця витрати, як правило, відрізняються залежно від того, куди вони подорожують.

Як приклад вона навела поїздку в Єллоустоун: замість того, щоб розбити табір у вільному місці за межами парку, вони обоє вирішили заплатити за місце в парку заради зручності. За цей місяць загальні витрати склали приблизно 1232 долари на двох осіб, тоді як в інші місяці вони економлять на кемпінгу, як правило, витрачають близько 896 доларів.

Це значно дешевше, ніж середні ціни на оренду в наш час, без урахування комунальних послуг, які парі не доведеться оплачувати.

Вона зазначила, що витрати також залежать від того, де купувати продукти або як часто їсти поза домом. Витрати на страхування автомобіля чи медичне обслуговування також впливають на загальний бюджет.

Підсумовуючи відео, жінка каже, що життя в дорозі захоплююче та дуже корисне, але важливо відповідно планувати бюджет.

Для того, щоб жити в автомобілІ, важливо підтримувати його в належному стані.

А тут стануть в нагоді поради від досвідченого механіка.

Він зокрема, назвав популярну пораду щодо економії пального, яка може "вбити" авто. Також він перерахував п'ять речей, які не варто робити з вашим автомобілем.

Вас також можуть зацікавити новини: