Проект передбачає перехід з мокрої системи газоочистки на суху

На меткомбінаті "Азовсталь", що входить до групи "Метінвест", готуються до реконструкції газоочисток двох конвертерів. Над цим проектом працювала компанія Primetals Technologies Austria GmbH.

Як повідомили у прес-службі "Метінвесту", після завершення реконструкції та встановлення обладнання неорганізовані викиди над конвертерним відділенням будуть локалізовані.

Читайте такожУ "Метінвесті" розповіли, за рахунок чого планують перевести свої підприємства на екологічно безпечне виробництвоТак, проект передбачає перехід з мокрої системи газоочищення на суху, установку спеціальних укриттів для локалізації неорганізованих викидів.

Відео дня

Генеральний підрядник проекту - ТОВ "Метінвест Інжиніринг". Зараз йде реконструкція естакади енергоресурсів і монтаж металоконструкцій, виконано бетонування фундаментів естакади, ведеться закупівля основного обладнання для газоочисток.

"... Будуючи ці газоочистки, група "Метінвест" дивиться вперед на десятки років. Той, хто швидше реалізує прогресивні проекти, той у підсумку й утримає свої позиції на світовому ринку чорної металургії", - наголосив гендиректор "Азовсталі" Енвер Цкітішвілі.