Місцеві жителі кажуть, що, ймовірно, це викиди із заводу «Кримський титан» / фото Крим.Реалії

Жителі Армянська в окупованому Криму стривожені: металеві предмети в їхніх будинках і квартирах за ніч вкрилися липкою іржею.

Городяни пишуть у соцмережах, що, ймовірно, це викиди із заводу «Кримський титан», і навряд чи вони корисні для здоров'я, передає "Крим.Реалії".

Читайте такожНаслідки окупації: еколог розповіла про різке збільшення в Криму викидів в атмосферу

Відео дня

Місцеві жителі повідомляють, що їхні ключі від будинку, решітки радіаторів в автомобілях і будівельні інструменти на балконах вкрилися іржею.

Коментатори висувають різні версії події. Але всі вони не віщують жителям Армянську нічого хорошого.

Учасники обговорення зазначають, що незадовго до появи іржі жителі північного Криму скаржилися на специфічний запах і серпанок.

"Це катастрофа. Окупанти мовчать. Все в іржі і на вулиці, і в квартирах. На асфальті в місті жирний наліт. Техніка виходить з ладу. У людей занепад сил, почалися алергічні реакції. Вже кілька днів триває", - повідомляє про ситуацію в Twitter блогер Кримський Бандерівець.

Раніше в окупованому Криму, пляжі якого пустують, з'явилася нова серйозна проблема. Температура води на Південному узбережжі впала через холодну течію, а Азовське узбережжя, яке зазвичай служить альтернативою для туристів на анексованому півострові, зазнало навали медуз.