Кішка, яку підірвали петардою, знайшла будинок \ фото: ветеринарна клініка " Ексвет"

Бездомна кішка, яку підірвали петардою на Новий рік в Одесі переїхала до нових власників до Києва.

Тепер у неї є будинок і своя людина, а після інциденту її радили приспати, оскільки тварина серйозно постраждала в результаті дій шкуродерів.

Читайте такожВетеринарі приспали кита, який заплив на мілину Темзі (фото)Стан тварини був настільки важким, що багато ветеринарів радили приспати Акуліну. Але, всупереч усьому, кішка вижила, проте жити на вулицю не повернулася. Завдяки публікаціям в соцмережах, у Акуліни з'явилася власниця у Києві, а нещодавно ще вона знайшла кото-сестричку, з якою вони подружилися, повідомляє usionline.com.

Відео дня

Підрив петардою кішки в Одесі: деталі

Про те, що в Одесі шкуродери підірвали петардою кішку стало відомо 12 січня.

Поранену тварину, яка перебувала у вкрай важкому стані, після новорічних свят знайшла на вулиці волонтер Христина Ільєва і відвезла у ветеринарну клініку.

Оглянувши кішку, медики дійшли висновку, що зловмисники запхали їй в рот петарду, яка згодом вибухнула. Крім того, у тварини відірваний хвіст, за який, як припускається, її тримали.

Згідно зі встановленим діагнозом, у тварини роздроблена щелепа (верхня щелепа і піднебінна кістка), всередині пащі – сліди сколків зубів, опіки.

"Кішечка протягом декількох днів не могла закрити рот», - повідомили волонтери.

Тварина була прооперована, але їй належало тривале лікування і адаптація. Медики заявили, що навіть при благополучному результаті лікування, малоймовірно, що ця кішка зможе згодом вести нормальний спосіб життя.

Кішка отримала важкі поранення \ фото : ветеринарна клініка " Ексвет"

Вас також можуть зацікавити новини