На Agro Auto Show 2019 відбудеться презентація нового пікапа Great Wall Wingle 7

C 4 по 7 червня в Києві відбудеться автомобільна виставка Agro Auto Show 2019. Серед автомобільних учасників – компанія «Богдан-Індустрія» – офіційний дистриб'ютор автомобілів Great Wall і HAVAL в Україні. В рамках виставкового заходу компанія «Богдан-Індустрія» представить весь модельний ряд пікапів Great Wall, а також презентує пікап нового покоління Wingle 7.

"Wingle 7 – це справжній прорив в індустрії пікапів. Це перша модель, розроблена відповідно до нової стратегії Great Wall Pickup, яка відрізняється від своїх попередників стильним дизайном, професійним інтер'єром на рівні позашляховика, а також інтелектуальною безпекою. Раніше модель була представлена ​​в Китаї на ринку пікапів середнього і високого класу, тепер в рамках глобального запуску моделі ми готові представити новинку в Україні. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії "Богдан-Індустрія". Wingle 7 – це багатофункціональний пікап, оснащений безліччю інтелектуальних технологій. Повний привід, ESP, камера заднього виду, автоматичний кондиціонер, високоякісний навісний екран, електрорегулювання сидінь в 6-ти напрямках – завдяки комфортному інтер'єру і хорошому оснащенню, цей автомобіль здатний зацікавити широку аудиторію і задовольнити потреби сім'ї, підприємців, а також любителів бездоріжжя. Крім того, Wingle 7 – хороша модель для переобладнання, яку можна переобладнати в фургон або евакуатор. Wingle 7 – відмінний помічник в бізнесі і господарстві. Габарити моделі складають 5395 мм у довжину, 1800 мм в ширину і 1760 мм у висоту, при цьому вантажна платформа довжиною 1,68 м здатна транспортувати великий об'ємний вантаж вагою до 1000 кг"

На Agro Auto Show 2019 відбудеться презентація нового пікапа Great Wall Wingle 7

Wingle 7 є лідером в області дизайну, силових агрегатів, безпеки і, зокрема, в застосуванні технології інтелектуальних мережевих підключень. У більш ніж 100 країнах світу обсяги глобальних продажів пікапів Great Wall досягають 1,5 мільйона автомобілів. Основною рисою пікапів Great Wall є надійність. Wingle 7 – це продукт, заснований на 22-річному досвіді GWM з виробництва пікапів. Завдяки розвиненій і передовій технології виробництва, а також системі підтримки світового класу, Wingle 7, з точки зору якості і надійності, є еталоном пікапа в своєму класі. Більше інформації про модель Wingle 7 Ви знайдете на сайті.

Відео дня

Запрошуємо всіх на Agro Auto Show познайомитися з новинкою Great Wall. Прес-брифінг, присвячений презентації Wingle 7, відбудеться 4 червня о 14.00 на території стенду Great Wall. Акредитація журналістів: marketing@bogdan.ua

На Agro Auto Show 2019 відбудеться презентація нового пікапа Great Wall Wingle 7