Оптова ціна на кавуни-30-50 копійок за кг / фото ua.depositphotos.com

У селі Михайлівка Херсонської області фермери знищують непродані кавуни. Відповідні кадри поширили місцеві пабліки. 

Читайте такожДешевше за хліб: у Києві обвал цін на кавуни (фото)"Ось якось так. Михайлівка", - підписав ролик один з Telegram-каналів Херсона. 

На кадрах можна побачити, як чоловіки в полі викидають з вантажівки кавуни, ягоди розбиваються.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на знищення кавунів: "Жесть!", "Чому не віддали нікому?", "Він нікому не потрібен і даром", "Шкода людям, віддали б, тваринам на ферму або курям в курник. Жлоби, одним словом", "Могли віддати в дитячий будинок", "Шкода хлопців, вирощували, а покупців немає", "Ми посадили кавун, вклали тисячі гривень плюс свою працю, плюс нерви. Опинилися в повній дупі, навіть не в нулі. І ви ще будете розповідати, кому нам що везти?".

Цього року ціна на баштанні дуже низька, але охочих їх купувати небагато. Оптова ціна на кавуни - до 50 копійок за кілограм.

Раніше повідомлялося, що в Херсонській області аграрії не можуть продати урожай кавунів у зв'язку перенасиченням ринку. 

Оптова ціна вдвічі нижча від собівартості. Але навіть по 50 копійок за кілограм аграрії не можуть їх продати. Тому баштанні вже починають перезрівати.

А в Києві в останні дні серпня торгові мережі ще більше знизили ціни на кавуни. Це сталося на тлі прибуття до Києва баржі з херсонськими кавунами.

Вас також можуть зацікавити новини: