Канікули триватимуть до 8 листопада / фото УНІАН

У Куп'янську на Харківщині у 10 закладах загальної середньої освіти подовжили осінні канікули до 8 листопада.

Про це повідомили в прес-службі відділу освіти Куп'янської міської ради.

Читайте такожМінрегіон: опалювальний сезон стартував у всіх областях (карта)«Відділ освіти Куп'янської міської ради повідомляє, що у зв'язку з відсутністю опалення в закладах загальної середньої освіти міста, недотриманням температурного режиму в навчальних приміщеннях установ, враховуючи інформацію установ загальної середньої освіти міста про прийняті рішення (згідно ст. 23 Закону України «Про освіту», ст. 16 Закону України «Про загальну середню освіту») про продовження терміну проведення осінніх канікул до 08.11.2019. З метою збереження здоров'я учнів, уникнення підвищення рівня захворюваності учасників освітнього процесу, осінні канікули у 10 закладах загальної середньої освіти міста продовжені до 08.11.2019», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Як пояснили у відомстві, причиною відсутності опалення є невиконання зобов'язань теплопостачальною організацією КП «Обласний інформаційно-технічний центр» згідно з укладеним з відділом освіти договором, у зв'язку з процедурою підписання угоди з НАК «Нафтогаз України».

Водночас зазначається, що освітній процес не буде припинений у початковій школі навчально-виховного комплексу «Школа – гімназія №3», оскільки його приміщення опалюються газовою топковою.

Як раніше повідомляв УНІАН, опалювальний сезон в Дніпрі був під загрозою зриву через борги.