Провайдером хмарних послуг стала компанія De Novo, досвідчений оператор в Україні, співпраця з яким почалася у 2013 році, коли до хмари мігрували сервери "AXA Cтрахування Життя". За п’ять років український провайдер цілком довів свою надійність, тому з 2018 року співробітництво суттєво розширилось на всі українські підрозділи та до хмари були перенесені основні сервіси.

"Для наших клієнтів  перенесення в хмари означає, що наші сервіси доступні 24/7, надійні на 100 %, клієнти повністю захищені від будь-яких негативних впливів, включаючи навіть природні катаклізми та катастрофи. Ми завершили перенесення у хмари без жодних проблем та незручностей для клієнтів, вони не помітили цього процесу. З новою технологією ми уникаємо значних капіталовкладень, повністю забезпечуючи доступність і безперервність ІТ-сервісів", - зазначив Михайло Квіткін, директор Департаменту інформаційних технологій СК "АХА Страхування". 

"Хмарні сервіси остаточно перестали бути екзотикою та прийшли в наше повсякденне життя, - додав Максим Агєєв, генеральний директор De Novo – Лідери європейської економіки й в цьому напрямку давно задають тон на нашому ринку. Рішення "АХА Страхування" про повну міграцію в нашу хмару - це найкраще підтвердження надійності та вигідності хмарних сервісів для найвибагливіших користувачів".

Відео дня

"AXA Страхування" постійно працює над поліпшенням якості сервісів та підвищенням задоволеності  клієнтів. Рівень задоволеності - 92%, і компанія не припиняє інвестувати в інновації, без яких неможливо сучасне обслуговування.