Зеленський обіцяє персональну захист кожному інвестору / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський обіцяє глибинну податкову реформу, яка почне діяти у 2021 році, і персональний захист кожному інвестору.

Читайте такожМіністр економіки пропонує скасувати ЄСВ і знизити податок на доходи фізосіб

«Ми продовжимо євроінтеграцію і гармонізацію українського законодавства з європейським. Проведемо глибинну податкову реформу, яка почне діяти у 2021 році», - сказав глава держави, відкриваючи Перший інвестиційний форум в Маріуполі.

Відео дня

Також президент пообіцяв викорінити неправомірний тиск на бізнес з боку правоохоронних органів.

«Я особисто обіцяю персональний захист кожному інвестору», - заявив Зеленський.

Довідка УНІАН. Перший інвестиційний форум RE:THINK. Invest in Ukraine з ініціативи президента України і за підтримки Кабінету міністрів відкрився в Маріуполі сьогодні, 29 жовтня.

Ключовим партнером форуму є Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), яке з 1992 року надало Україні понад 3 млрд дол. допомоги.

Форум зібрав інвесторів і представників з більш як 45 країн світу, понад 70 компаній зі світовим ім'ям, більше 20 офіційних делегацій з усього світу, а також представників 17 міжнародних організацій, включаючи Європейську комісію, Міжнародну фінансову корпорацію, Світовий банк, Європейський банк реконструкції і розвитку, Європейський інвестиційний банк.