Абанк продовжив дію найвигіднішої пропозиції для клієнтів до кінця вересня

Картка "АТБ" від Абанку дає можливість робити покупки в мережі магазинів АТБ зі знижкою 5% на товари зі спеціальними цінниками червоного кольору та до 40% — на обрані товари за акцією "Міцні знижки".

Тож, якщо клієнт ще ніколи не мав картки "АТБ", але бажає робити покупки вигідно — йому треба відкрити картку, здійснити покупку в супермаркеті АТБ від 100 грн та отримати 50 грн на рахунок кешбеку.

Оформити картку "АТБ" можна:

Відео дня
  • у мобільному додатку А24;
  • у будь-якому відділенні Абанку. 
  • придбавши пластикову картку "АТБ" у будь-якому магазині мережі АТБ у прикасовій зоні та активувавши її в мобільному додатку А24 за декілька хвилин.

На сьогодні Абанком видано вже майже 600 тис. карток "АТБ"!

З картками "АТБ" від Абанку клієнти вже зекономили понад 14 млн грн на покупках в АТБ, а цього тижня зможуть це побачити в новій версії застосунку ABank24, в якій з’явиться меню "Програми лояльності", де клієнти зможуть переглянути отримані знижки, аналітику за покупками, а також інші фішки, які точно зацікавлять кожного клієнта.

Додатково клієнти Абанку отримують до 20% кешбеку на покупки в різних магазинах, тому з карткою "АТБ" можна отримати ще й кешбек від банку на продукти.

Про Абанк:

АТ "А-БАНК" представлене на ринку банківських послуг понад 25 років та зареєстроване у Державному реєстрі банків 30.10.1992 р. за номером № 127. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку — надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України, наші відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами Абанку слідкуйте на офіційних сторінках Telegram, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.