Андрій Заліський: компанія Променергообладнання в 2023 році сплатила до держбюджету 173 мільйони гривень податків

Компанія "Променегообладнання" була заснована у 2008 році і спочатку займалася постачанням і продажем промислового устаткування і техніки, згодом- після приходу до компанії Андрія Заліського, компанія стала забезпечувати українську промисловість і ДСНС сучасною пожежною технікою.

Андрій Заліський є власником компанії Променергообладнання, одного із найвідоміших в Україні постачальників протипожежного устаткування. У 2023 році "Променергообладнання" сплатила до державного бюджету понад 173 млн. грн податків

За підсумками 2023 року компанія "Променергообладнання" спрямувала до державного бюджету України більше 173 млн. грн податків та внесків, що на 228% перевищує показник минулого року. Андрій Заліський підкреслив, що до податкових відрахувань увійшли, зокрема: податок на прибуток, військовий збір, ПДВ, податок на доходи фізичних осіб, ЄСВ тощо.

Відео дня

"У такий складний для нашої країни час дуже важливо, аби фінансова звітність бізнесу була відкритою і прозорою. І наша компанія не виняток – ми маємо робити усе для підтримки стабільності економіки і розвитку України в цілому. У 2024 році ми плануємо не тільки зберегти цю тенденцію до збільшення податкових платежів, а й покращити її", - зазначив керівник компанії Андрій Заліський.

Разом з тим "Променергообладнання" продовжує підтримувати також і сили безпеки та оборони країни, доправляючи гуманітарну допомогу рятувальним службам та інвестуючи у виробництво безпілотників для військових.