false

Наближається дата офіційного старту Майнінг забезпечення консенсусу Системи Bitbon, і на даному етапі планується цілий ряд кроків, які дозволять зробити роботу Майнер Бітбон в системі максимально простий і продуктивною. Запуск Майнінг - важливий і очікуваний багатьма Партнерами етап еволюційного розвитку цифрових активів, і прямо зараз ведуться роботи над тим, щоб заздалегідь підготувати і запустити необхідну інфраструктуру, в тому числі що стосується і Біржу Цифрових Активів Біт Трейд.

Важливі кроки при запуску Майнінг Bitbon:

  • Купівля Bitbon без зайвих комісій. Чи стануть доступні без конвертації: євро, долари США, гривні, тенге, рублі. Для здійснення операцій поповнення та зняття коштів будуть підключені необхідні платіжні системи.
  • Вже сформована по Програмі партнерства структура буде використана для підключення Assetbox
  • Цього року Simcord Innovation Technologies (SIT) стане по-справжньому особливою подією. Трохи пізніше відкриється реєстрація та організатори повідомлять про формат конференції, місті проведення і конкретну дату початку події.
  • Новий дизайн Біржі Біт Трейд і локалізація інтерфейсу, що враховує запуск Майнінг Системи Бітбон для полегшення доступу до основних розділів.
  • Бета-тест веб-платформи
  • One Space One Space: запуск веб-версії і оновлення мобільної програми
  • Інтеграція сервісу перекладів Bitbon
  • Атестати в Системі Бітбон
  • Запуск Майнінг Системи Бітбон

Вище ми не дарма говорили про те, що захід Simcord Innovation Technologies 2020 стане екстраординарним. У цей день розробники запустять Майнінг забезпечення консенсусу Системи Bitbon. Одночасно з цією подією на сайті Бітбон Спейс (Bitbon Space) з'явиться новий розділ - «Аналітична панель Майнера». За запитом в ньому можна буде побачити будь-який Assetbox, вже підключений до пулу, а також загальну структуру пулу з ключовою інформацією про всі підключені Assetbox і зв'язками між ними. Нагадуємо, що взяти участь у Майнінг і розподілі винагороди зможе будь-який власник Bitbon.

Відео дня

Основні зусилля ідеологів спрямовані на послідовну реалізацію цих ідей і досягнення головної на сьогоднішній день мети - запуску Майнінг Системи Бітбон. Для нас і для всіх Партнерів це не просто чергова віха технічного розвитку Системи Bitbon, а й важливий еволюційний етап у формуванні інфраструктури для майбутньої цифрової економіки.

З моменту запуску Майнінг користувачі зможуть взяти участь в побудові зв'язків в співтоваристві, яке обіцяє стати найбільшим в світі. Формована бізнес-середовище буде позбавлена ​​багатьох недоліків, властивих склався формату взаємин, а чесність, відсутність зайвих посередників і високий рівень взаємної довіри між користувачами будуть гарантовані блокчейн-технологіями. Мета Системи Бітбон - побудова суспільства, в якому науково-технічні і економічні процеси знайдуть справжню ефективність, що в кінцевому підсумку сприятиме зміні світу на краще. Ми віримо, що спільні зусилля спільноти допоможуть побудувати краще майбутнє на основі сучасних цифрових технологій.