Ілюстрація REUTERS

Найбільша у світі торгова мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA планує відкрити два додаткових пункти видачі замовлень у Києві при замовленні через інтернет-магазин.

Читайте такожIKEA в Україні: як виглядає пункт видачі замовлень (фоторепортаж)

Про це йдеться на сайті IKEA.

Відео дня

"IKEA рада повідомити про розширення потужностей української онлайн-магазину. Компанія збільшила свою здатність обробляти замовлення, зроблені через інтернет-магазин IKEA в Україні, і тепер здатна задовольнити попит як у Києві, так і в інших регіонах. Враховуючи високу зацікавленість у продуктах IKEA на ринку, компанія планує і надалі інвестувати в потужності для обробки замовлень, а також має намір відкрити два додаткових пункти видачі замовлень в Києві, щоб бути доступною для ще більшої кількості людей в столиці та доставляти замовлення в найкоротші можливі терміни", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що зараз шведський рітейлер пропонує українським покупцям асортимент з близько 3600 доступних товарів і рішень для дому всіх категорій і стилів.

У прес-службі підкреслили, що IKEA також прагне якомога швидше відкрити перший магазин в міському форматі в Києві до кінця 2020 року.

"Його буде розташовано в ТРЦ Blockbuster Mall, з яким нещодавно компанія підписала договір оренди. Додаткову інформацію про майбутнє відкриття повідомимо окремо", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 14 травня IKEA запустила в Україні інтернет-продажу своєї продукції. Однак, пізніше тимчасово обмежила можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині.

У 2019 році IKEA підписала договір на відкриття магазину площею близько 6 тисяч квадратних метрів в ТРЦ Blockbuster в Києві. В цілому IKEA намагалася зайти на український ринок протягом 15 років. Спочатку компанія хотіла відкрити магазин в Україні у 2005 році, потім - у 2007 і 2008 роках.

Довідка УНІАН. Найбільша у світі торгова мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA була створена у Швеції в 1943 році. Зараз загальна кількість магазинів групи IKEA з урахуванням франшиз становить 403 одиниці в 49 країнах світу.