Курс гривні до долара 31 жовтня в банках України становив 38 грн за долар в середньому / фото ua.depositphotos.com

Курс долара в Україні у листопаді 2023 року коливатиметься в межах 37,6-38,2 гривні за долар, прогнозує директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку", Ганна Золотько, передає 24 канал.

"Через період виплат зарплат українцям я очікую на цьому тижні уповільнення зазначених трендів. На мою думку, вартість американського долара на готівковому ринку буде коливатися в межах 37,6 - 38,2 гривні за долар", - прогнозує банкір.

Вона зазначила, що на безготівковому ринку ситуація залишається стабільною: минулого тижня котирування на валютному ринку України коливалися в межах 36,4-36,6 гривні за долар, а обсяг інтервенцій НБУ дещо знизився в порівнянні з попереднім тижнем до 676,6 мільйона доларів:

Відео дня

"Цей фактор разом зі зниженим попитом з боку населення на покупку безготівкової валюти, який спостерігався протягом останнього тижня, посилив конкуренцію серед банків".

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 31 жовтня

Як писав УНІАН, курс гривні до долара 31 жовтня у банках України не змінився в порівнянні з вчорашніми показниками і становив 38 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках можна було в середньому за курсом 37,5 грн за долар.

А курс долара у "ПриватБанку" 31 жовтня подешевшав на 10 копійок - до 37,60 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові не змінився і становив 40,40 грн за євро.

Вас також можуть зацікавити новини: