Оприлюднено курс валют на 6 листопада / фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс гривні до долара в банках України сьогодні, 6 листопада, зміцнився на 10 копійок – до 37,80 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках сьогодні можна в середньому за курсом 37,35 грн за долар.

Щодо євро середній курс гривні сьогодні послабшав на 10 копійок і складає 40,50 грн за євро. Продати євро можна за курсом 39,80 грн за євро. 

Середній курс у валютних обмінниках Києва сьогодні становить 37,72 грн/дол. (продати долар можна за 37,63 грн), євро – 40,38 грн/євро (курс продажу – 40,15 грн/євро). 

Відео дня

Курс валют в Україні

Національний банк України на понеділок, 6 листопада, встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 36,17 грн/дол., тобто гривня зміцнилася на 10 копійок. Офіційний курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 38,73 грн/євро, тобто гривня послабшала на 6 копійок.

Заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Ярослав Жаліло зазначив, що однією з причин зміцнення гривні є міжнародна фінансова допомога. За його словами, кошти фінансової допомоги потім вливаються на український ринок, і відповідно вони насичують попит на валюту на міжбанківському ринку.

Вас також можуть зацікавити новини: