У "Новій пошті" зафіксували збій / фото УНІАН

Додаток "Нової пошти" ще з вечора 17 травня не оновлює дані та наразі працює зі збоями.    

Як повідомляє Telegram-канал "Підслухано в ІТ", причина у фішинговому листі, який поклав корпоративну пошту та систему. 

"В сортувальні центри виводять всі зміни. Оцінок та прогнозів ніхто не дає. Цей "блекаут" триває з 19 години", - йдеться в повідомленні.  

Відео дня

Джерело також зазначило, що 18 травня відділення, ймовірно, будуть працювати в ручному режимі. Наразі все ж можна відстежити посилку та дізнатись її актуальний статус можна на сайті по трек-номеру відправлення, там можна переадресувати або оплатити послуги доставки.  

Як повідомляє прес-служба "Нової пошти", наразі неможливо скористатися поштоматом та усіма послугами із застосунку.  

"Усім, хто очікують посилки у поштомат сьогодні, - найближчим часом зателефонує оператор "Нової пошти" і уточнить ваші побажання: зручний для вас спосіб доставки або можливість зачекати отримання у поштоматі", - йдеться в повідомленні.  

Зазначається, що водночас усі послуги по відправці посилок і вантажів, а також фінансові послуги можна отримати у будь-якому відділенні "Нової пошти". Усі інші цифрові точки контакту - API, бізнес-кабінет, сайт - працюють.  

"Ми докладаємо усіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного застосунку. Щойно ми відновимо його роботу - одразу повідомимо у соціальних мережах та на сайті компанії", - додали в прес-службі.

"Нова пошта" - останні новини

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня українська логістична компанія "Нова пошта" зробила безкоштовною послугу переадресації в межах міста. Так, без додаткової оплати можна переадресувати в межах міста: з відділення/поштомату/адреси у відділення/поштомат; з адреси на адресу; з відділення/поштомату на адресу, але потрібно буде сплатити за доставку кур'єром - 35 грн за посилку та документи або 100 грн за вантажі до 100 кг.

Замовити послугу переадресації можна в мобільному додатку, бізнес-кабінеті, на сайті в розділі "Трекінг" або у відділенні.

Вас також можуть зацікавити новини: