Фото УНІАН

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська область) у січні-червні збільшив випуск вантажних вагонів на 17,5%, або на 152 вагона порівняно з відповідним періодом 2016 року - до 1022 одиниць. Про це йдеться в звіті підприємства, переданому в міськвиконком Кременчука.

Читайте також"Укрзалізниця" домовилася з ЄБРР про умови закупівлі вантажних вагонів

Згідно з повідомленням, у січні-червні завод виробив 13 пасажирських вагонів, тоді як в 2016 році за звітний період не було здійснено жодного пасажирського вагона.

Відео дня

Також цього року завод модернізував 15 вагонів метро.

Довідка УНІАН. ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці". Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів — пасажирських і вантажних.