Парцхаладзе звільнили / фото УНІАН

Кабінет міністрів України звільнив з займаної посади заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон) Льва Парцхаладзе.

Читайте такожКабмін залишив заступників міністра фінансів з попереднього складу уряду

Про це йдеться в розпорядженні уряду від 4 вересня № 716-р, оприлюдненому на сайті Кабміну.

Відео дня

"Звільнити Парцхаладзе Льва Ревазовича з посади заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 2 жовтня 2019 року відповідно до абзацу четвертого частини другої статті 9 Закону України "Про центральні органи виконавчої влади", - йдеться в документі.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня Верховна Рада призначила Альону Бабак міністром розвитку громад і територій. До цього Бабак була членом робочої групи з питань реформування житлово-комунального господарства при Мінрегіоні, членом науково-консультативної ради при Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

4 вересня Бабак заявила, що залишить на посаді двох заступників, які опікуються реформою децентралізації та сферою житлово-комунального господарства, але у сфері просторового планування та будівництва бачить абсолютно нових осіб.

Нове Міністерство розвитку громад і територій було створено шляхом реформування Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.